@

Atle Antonsen og Dagfinn Lyngbø lager show for Adina

Lillehammers store og morsomste(?) sønn Atle Antonsen, inviterer til førjulsfest i hjembyen. Inntektene fra "En desemberkveld" skal gå til oss.

Showet kjøres i Maihaugsalen den 12. desember kl. 20.00. Litt av en oppmuntring for oss. Temperaturen vil garantert holde seg hele desemberkvelden når vi ser på Atles gjesteliste. Entertaineren mønstrer vårt bysbarn Dagfinn Lyngbø, Ingrid Bjørnov, Lillehammer Dansesenter, YoYoYo Acapulco, Wenche Thoresen og Nordre Ål Kirkes Barnekor.

Showet - "En desemberkveld", er en årelang tradisjon i OL-byen. Alle opptrer gratis og inntektene går alltid uavkortet til et hjelpeprosjekt. Det er kjekt med stjerner som har hjerte for andre enn seg selv, og dette er en gjeng som alltid leverer, enten det er live eller på TV.

- Det var etter tips fra våre gode hjelpere i Norad at Atle Antonsen i år valgte Adina Stiftelsen som mottaker av inntektene, forteller Hilde Sandnes.

Hilde skal selv på scenen denne desemberkvelden med en kort introduksjon slik at ingen forblir utvitende om oss. Hilde har lang erfaring i å tale til store forsamlinger både innenlands og utenlands, så både døler og tilreisende godtfolk vil få presis info om vår virksomhet på to kontinent.

I fjor innbrakte "En desemberkveld" rundt 150.000 kroner og pengene gikk til et skoleprosjekt i Malawi. Vi krysser fingrene for fullt hus i Maihaugsalen på vegne av dem som trenger oss i Uganda og Romania.

 http://www.billettservice.no/event/en-desemberkveld-billetter/439607

http://www.ingridb.no/en-desemberkveld/

 

Gå tilbake

Flere artikler

Siste innspurt for nyttige julegaver fra Adina-butikken

Det er ikke for seint å handle julegaver i gavebutikken vår. Her er det fritt valg mellom alt fra geiter til skolemateriell, og dette er gaver som blir brukt. ...

Les mer

Fysioterapeut på grove dekk i bushen

Motorsykkel med grove dekk er supereffektivt redskap når våre fysioterapeuter skal besøke pasienter i de veiløse landsbyene som ligger flere kilometer unna hovedveiene. ...

Les mer

Drømmen deres er et eget Adina-hus

Oppunder 400 barn og unge er engasjert i de forskjellige aktivitetene våre i Romania. Drømmen om et eget Adina-hus rykker litt nærmere.

Les mer

Solid anerkjennelse av innsatsen i Romania

Fundatia Adina Stiftelsen er blitt fullverdig medlem av det verdensomspennende Home Start-nettverket. En solid anerkjennelse av det arbeid staben og frivillige gjør i Romania. ...

Les mer