@

Rekord på Garnes

Den årlige aksjonsdagen på Garnes barneskole innbrakte hele 109.782 kroner til Adina Stiftelsen. Det er nesten 13.000 kroner mer enn under aksjonen i 2011. Imponerende!

Adina-dagen har i løpet fem år vokst til å bli en viktig lokal begivenhet. Åpningen gikk for seg i Bjørnarhallen, og det var tettpakket på tribunene. Publikum glemte raskt ruskeværet utenfor, og kom i solfylt ”Mamma Mia”-stemning etter hvert som elevkoret sang seg gjennom et flott innøvd Abba-potpurri.

Siden vandret foreldre, besteforeldre og elever mellom klasserommene der elevene bød på rundstykker, kaker, kaffe og ikke minst – flotte saker og ting de hadde laget selv. Det ble også solgt pynteting som barn og unge i Romania hadde produsert. Ingen tvil om at elevproduktene og maten falt i smak når vi ser på sluttsummen for aksjonsdagen.

Rektor Lina Stensaker var til liks med oss fra Adina Stiftelsen veldig fornøyd med innsatsen i alle ledd. Rektor roste et uunnværlig og supereffektivt foreldreapparat i kulissene. Hun understreket at det å jobbe med aksjonsdagen er lærerikt og virker veldig samlende på elevene. De hadde også laget en flott avis i anledning dagen – Garnes Tidende. De unge reporterne la listen høyt og vartet opp med både meningsmålinger og intervju med lokal Brannkjendis Erik Mjelde og en rikskjendis, Høyre-leder Erna Solberg. Gjett hvem hun spådde som Norges neste statsminister?

Gå tilbake

Flere artikler

Siste innspurt for nyttige julegaver fra Adina-butikken

Det er ikke for seint å handle julegaver i gavebutikken vår. Her er det fritt valg mellom alt fra geiter til skolemateriell, og dette er gaver som blir brukt. ...

Les mer

Fysioterapeut på grove dekk i bushen

Motorsykkel med grove dekk er supereffektivt redskap når våre fysioterapeuter skal besøke pasienter i de veiløse landsbyene som ligger flere kilometer unna hovedveiene. ...

Les mer

Drømmen deres er et eget Adina-hus

Oppunder 400 barn og unge er engasjert i de forskjellige aktivitetene våre i Romania. Drømmen om et eget Adina-hus rykker litt nærmere.

Les mer

Solid anerkjennelse av innsatsen i Romania

Fundatia Adina Stiftelsen er blitt fullverdig medlem av det verdensomspennende Home Start-nettverket. En solid anerkjennelse av det arbeid staben og frivillige gjør i Romania. ...

Les mer