@

Solid Adina-innsats på Kirkevoll

Årets Adina-dag på Kirkevoll barne- og ungdomsskole innbrakte kr. 86.665,50. Det er all grunn for elever og lærere å være fornøyd med innsatsen. Våre medarbeidere i Fundatia Adina Stiftelsen får utrettet mye for en så stor sum på dagsenteret i Goiesti. 

Det er fjerde gangen Kirkevoll barne- og ungdomsskole arrangerer en slik dag til beste for Adina Stiftelsen. Det var en jevn strøm av folk til skolen om ettermiddagen 26. april. Elevene la for dagen en makeløs oppfinnsomhet i bestrebelsene på å loppe besøkende for mest mulig penger. Enkelte av selgerne la for dagen salgstalenter som ville kvalifisert dem til jobb i en arabisk basargate.

I et av husene var det innettet sykkelverksted for dem som trengte å få trimmet til tohjulingen. Dyktige hender fikset vitale deler for en meget overkommelig sum. Andre benyttet sjansen til å klaske en søkkvåt svamp midt i fleisen på medelever. Meget populært så vidt vi kunne konstatere. Flere tok også sjansen på å teste ut hvor godt de hadde fulgt med i timene ved å melde seg på quizopplegget, eller hvor mye de glemt av de lærte den gang de selv gikk på skolen. I et av rommene ble det solgt smykker og pynteting laget av ungdommene i Goiesti.

Vaffelpressa gikk hele tiden for det smakte med nystekt og varmt denne småsure aprildagen. Menyene ellers besto av varmende suppe og rikelig med kaker. Det var køer mer eller mindre hele tiden foran spøkelseshuset, og vi registrerte hyggelige køer foran ansiktsmalingen. Dette var veldig pop blant de aller yngste. De som utførte forvandlingen hadde virkelig tak på håndverket. Mye skryt også til jentegjengen bak ”Kirkevoll Times”. Variert innhold og flott laget.

Elever fra Kirkevoll var med på TolertArt-opplegget vårt i oktober i fjor, og dansegruppen vår fra Romania besøkte skolen. 

Gå tilbake

Flere artikler

Siste innspurt for nyttige julegaver fra Adina-butikken

Det er ikke for seint å handle julegaver i gavebutikken vår. Her er det fritt valg mellom alt fra geiter til skolemateriell, og dette er gaver som blir brukt. ...

Les mer

Fysioterapeut på grove dekk i bushen

Motorsykkel med grove dekk er supereffektivt redskap når våre fysioterapeuter skal besøke pasienter i de veiløse landsbyene som ligger flere kilometer unna hovedveiene. ...

Les mer

Drømmen deres er et eget Adina-hus

Oppunder 400 barn og unge er engasjert i de forskjellige aktivitetene våre i Romania. Drømmen om et eget Adina-hus rykker litt nærmere.

Les mer

Solid anerkjennelse av innsatsen i Romania

Fundatia Adina Stiftelsen er blitt fullverdig medlem av det verdensomspennende Home Start-nettverket. En solid anerkjennelse av det arbeid staben og frivillige gjør i Romania. ...

Les mer